TT

NRG 250

REV 372

NRG 330

ALPA

Bavelloni is back

Geachte klant,

Welkom op de website van GS Technics B.V.

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van verkoop en serviceverlening voor diverse glas- en steenbewerkingsmachines. Wij zijn officieel geautoriseerde servicepartner van Glaston-Bavelloni en werken daarom uitsluitend met zeer ervaren servicemedewerkers, originele onderdelen en gereedschappen.

Wij zijn volledig exclusief verantwoordelijk voor de service, onderdelenverkoop en distributie van Glaston-Bavelloni in de gebieden Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Duitstalig Zwitserland. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor de verkoop van machines zoals bijvoorbeeld waterzuiveringsinstallaties van ForzaG, steenbewerkingsmachines van Glaston-Bavelloni en verticale CNC bewerkingsmachines. Wij verkopen tevens onderdelen voor zandstraalmachines van Fratelli Pezza.

Vanuit onze zeer sterke servicegerichtheid en uitgebreide ervaring mag u van ons een kwalitatief hoogwaardige service verwachten aan marktconforme condities. Onze buitendienstmedewerkers en onze helpdesk beschikken over voldoende kennis in samenhang met alle machines van Glaston-Bavelloni maar ook andere merken. Zowel op mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch en softwarematig gebied zijn onze servicemonteurs goed opgeleid en zeer ervaren.

Wij werken met een eigen lokale voorraad aan diamant- en polijstgereedschappen, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Gekoppeld aan het centrale magazijn van onze leveranciers, streven wij naar optimale levertijden van onderdelen en gereedschappen. Onze doelstellingen zijn groei en verdere doorontwikkeling van onze activiteiten met betrekking tot zowel de glas- als ook steenbewerking, waarbij de klant voor ons steeds centraal staat.
Ons kantoor/magazijn en helpdesk bevinden zich in Kerkrade, Nederland.

Voor verdere informatie staan wij uiteraard graag tot uw beschikking en verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met:

GS Technics B.V.
Tel: +31 (0)45 531 41 95
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u als klant ook in de toekomst van dienst te mogen zijn en danken u in ieder geval voor uw interesse.
Met vriendelijke groet,

GS Technics B.V.